Nytt år, nya äventyr

Med det nya året kommer också ett sprillans nytt program fullt med spännande aktiviteter. Du ser programmet i spalten här till höger. Nedan kan du läsa om två händelser som är särskilt aktuella just nu:

Årsmöte 2016

Onsdagen den 16 mars är det årsmöte på Mathiasgården, vid Vallentuna kyrka. Mötet börjar klockan 19 och när det är klart får vi lyssna på ett föredrag av Anna Roos från Naturhistoriska riksmuséet. Temat är uttrar! Vid 21-tiden beräknas vi vara klara.

Fototävling: Smultronställen i Vallentunas natur

Under hösten 2015 utlyste vi en fototävling som vi vill påminna om. Ett unikt tillfälle att få sin bild visad på Kulturhuset i Vallentuna, Med fototävlingen ”smultronställen” söker vi de bästa bilderna som visar fina miljöer i Vallentunas natur. Gärna bilder från mindre kända platser än Angarnsjöängen, Vadadalen och Björkby naturreservat. Bilderna kan visa vilken årstid som helst. De bilder vi väljer ut kommer att visas på en utställning i Kulturhuset (Smultronställen i Vallentuna) under sommaren 2016. Några bilder kan även komma att användas i en folder om Smultronställen i Vallentunas natur som vi planerar att färdigställa under 2016. Skicka ditt bidrag till: vallentuna@naturskyddsforeningen.se (max 5 bilder per person). Vi måste få dina bilder senast den 9/5. Vi förbehåller oss rätten att använda bilden i vårt informationsmaterial och som eventuell vinst efter utställningen.

 

Varmt välkommen till en spännande vår och sommar!

2016-02-15