Nu är det vår! – Bin och nytt program

Nu bestämmer vi att det är vår! Termometern må stå på minus, och det kanske är så att vi halkar runt som Bambi på trottoarerna, men det finns gott om vårtecken!

Ett vårtecken är att det kommit ett vårprogram för Vallentuna Naturskyddsförening. Det kan du läsa här i högerspalten. Du kan också läsa årets första utskick av Bulletinen.

Ett vårtecken som hör ihop med det nya programmet är förstås att vårens första aktivitet står för dörren. Den 28 februari bjuder vi in till föreläsning om bin. På varma sommardagar när de cirkulerar runt saftglasen kan dessa varelser tyckas vara irriterande, men visst är det härligt när man ser dem surra igen, efter vintern? På vårens första aktivitet får du lära dig allt om bin och hur du kan bli en ekosystemhjälte genom att underlätta för dem.